top of page

Contentcreatie

Voor elk verhaal de juiste vorm

Als content creator en presentatrice ben ik meester in het vullen van jouw tijdlijn met relevante en pakkende content. Ik laat wenkbrauwen en mondhoeken omhoog gaan, door middel van een ijzersterke strategie, creatieve content en enthousiaste presentatie. Vanaf nu ben jij niet meer te missen!

Diensten

Welkom in de

snoepwinkel

Video

Presenteren

Zoek jij een jonge, professionele presentatrice voor jouw (bedrijfs) video? Dan kan ik je helpen. Ik breng jouw verhaal op enthousiaste en boeiende wijze over naar jouw doelgroep. Huur me in voor de presentatie van jouw product of dienst, laat me verslag doen van toffe evenementen of zet me in als host van jouw online serie. 

Video

Zakelijk vloggen

Deze laagdrempelige manier van videomarketing is dé manier om mensen kennis te laten maken met jouw organisatie. Met interessante onderwerpen en verrassende invalshoeken houden we de aandacht van de kijker vast en zorgen we ervoor dat jij positief opvalt. Hiermee vergroot je de zichtbaarheid van jouw organisatie en geef je het merk een gezicht. 

Ontwerp zonder titel (1).png

Video

Social reporter

Organiseer jij een tof event, dan heb je waarschijnlijk geen tijd om op de dag zelf de social media bij te houden. Huur mij als social reporter in om jouw event van begin tot eind vast te leggen en belangrijke inzichten en tips te delen met jouw volgers. Op deze manier bereik je niet alleen de mensen die naar jouw event komen, maar ook de mensen die meekijken vanaf de bank. 

Offline

Dagvoorzitter

Naast online presentatie help ik ook bij de offline presentatie van jouw onderneming. Heb jij een evenement of bijeenkomst waarbij offline presentatie nodig is? Van sportevenement tot klantendag, ik praat de dag graag voor je aan elkaar. Zoek je een energieke, enthousiaste presentatrice met een vleugje humor en sterke improvisatieskills? Dan ben ik de vrouw die jij zoekt. 

Linda Groenewegen- beeldbankje augustus-
WhatsApp Image 2019-12-04 at 16.29.27.jp

Audio

Podcast hosting

Podcasts veroveren de wereld. Ze zijn niet on-demand te beluisteren, maar hebben ook nog eens een heel persoonlijke sfeer met een duidelijke verwachting. Claim je niche en verspreid waardevolle kennis onder jouw doelgroep om jouw merk meer lading te geven. Van strategie tot aan concept, denken wij graag met je mee. Heb je er zelf de kennis en tijd niet voor, dan verzorgen wij ook de opnames en de presentatie.

bottom of page