top of page

Ik bedenk en ontwikkel creatieve content. Ik help dappere en ambitieuze merken bij het vergroten van hun online zichtbaarheid. Van kleine startups tot grote corporates, mijn flexibiliteit en creativiteit is mijn kracht. Nieuwsgierig is het codewoord. Dit heeft alles te maken met de behoefte om te begrijpen, te proberen en te overtreffen. Ben jij al zichtbaar genoeg?

Ik haal bedrijven door de

creatieve wasstraat

Hier kun je me voor inhuren

Ik ben...

Schermafbeelding 2020-05-05 om 09.36.58.

Zakelijk vlogger

Ik maak enthousiaste en prikkelende video's waarmee jij jouw doelgroep beter betrekt bij jouw organisatie. Of je nu opzoek bent naar nieuwe medewerkers of aan de slag wilt met jouw interne communicatie. Zakelijk vloggen is een laagdrempelige en betrokken manier van videomarketing waarmee jij jouw boodschap kunt vertalen in een online serie. 

Als content strateeg help ik bedrijven met de ontwikkeling van een ijzersterke online strategie. Geen eendagsvliegen, maar een duurzame investering in online zichtbaarheid. Vanuit mijn ervaring bij Discovery Channel, RTL en vanuit mijn achtergrond als conceptontwikkelaar en format denker kan ik helpen bij het neerzetten van een stevige basis.

Wandelen Ian.png

Programmamaker

Schermafbeelding%202020-03-05%20om%2016.

Presentatrice

Deze extraverte meid is dol op presenteren. Mijn kracht ligt in improvaisatie en enthousiasme. Waar mijn liefde voor presenteren vandaan komt? Ik ben ontzettend nieuwsgierig, speels en enthousiast. Je geeft mij niet snel rode wangen, want ik ken weinig schaamte. In mijn wekelijkse radioprogramma, zakelijke vlogs en presentatieopdrachten vraag ik mensen het hemd van het lijf. 

Dat vraagt om een taart
GedurfdKoffie
Renault Zoe testen Indumij - Renault
Gemeente Goes BOA vlog
Advance Events - Bedrijfsfestival
Artificial light trial with Tomberry - Eminent Seeds
Brabantwater - Open Dag
Op pad met boer Bas - UIT Magazine
Toine.jpg_effected-1000x1000.jpg

Haar enthousiasme, energie en openheid in combinatie met haar kennis neemt klanten eenvoudig mee naar een volgende fase in hun communicatie.

Toine van den Hoven - Accountmanager

Conceptbureau Admix

MEDIQ_RGB_print.png
Clique_logo_desk.png
Logo-GGD-GHOR-logo.png
de-jong-verpakking.png
200px-Xella_Logo.svg_9.png
senze-logo-clean.png
brabant-water-logo.png
renault-logo_0.png
p4ygf8tf5bgkybzfgiyn.png
NL_Cares_Logo_72dpi.jpg
bottom of page