top of page

Contentstrategie

Winnende strategieën  voor 

online zichtbaarheid

Je wilt meer online zichtbaarheid, maar hebt hier zelf de tijd of mankrachten niet voor? Wij helpen jou zorgeloos zichtbaar te worden. Met onze kennis van branding, conceptontwikkeling en productie, kunnen we jou van begin tot eind ontzorgen. Onze flexibele schil van creatieven zorgt ervoor dat jij met slecht 1 contactpersoon, 100 mogelijkheden hebt om jouw doelgroep te raken. 

De fundering

Wij vertalen

jouw verhaal

Los te boeken

Onze Services

Linda Groenewegen- beeldbankje augustus-

Kennismaking

Wij zijn van mening dat elke klant uniek is, vandaar dat wij onze brandsessie en conceptsessie graag afstemmen op de behoeften van jouw bedrijf. In een kennismakingsgesprek halen we de behoeften, struggles en dromen naar boven en passen we ons contentstrategie traject aan naar jouw niveau.  

The Wall of Ideas_edited.jpg

Brand Canvas Sessie

We maken een blauwdruk van jouw bedrijf en vormen een duidelijk beeld van de doelgroep en zijn behoeften. Vanuit de kern van jouw merk werken we aan een externe identiteit. We bedenken hoe we het merk tot leven kunnen brengen in waardevolle interacties. Hierbij stellen we de kaders voor de brainstormsessie.

implementatie Planning

Brainstorm Sessie

Nadat we een blauwdruk hebben gemaakt van het merk gaan we onze rechter hersenhelft aan het werk zetten in een brainstormsessie. We brengen je aan de hand van verschillende creatieve technieken naar minimaal 100 creatieve content ideeën. Vanuit deze ideeen vormen we één tot drie concepten die we gaan uitvoeren.

Linda Groenewegen- beeldbankje augustus-

Conceptontwikkeling

Een goed idee is nog geen stevig concept. Door middel van co-creatie werken we vanuit de brainstorm één tot drie verschillende concepten verder uit. Vanuit deze co-creatiesessie vormen we een conceptboek waaruit gewerkt kan worden tijdens de productie. 

TrelloEditorialCalendarBoard (1).png

Trello Planning

We kunnen ons voorstellen dat je graag grip houdt op de content die gemaakt en geplaatst wordt. Om alles overzichtelijk te houden creëren we een gezamenlijk Trello planningsbord waarin we de gehele workflow van de concepten inzichtelijk maken, zodat jij ten alle tijden op de hoogte bent van de stand van zaken. 

Schermafbeelding 2019-11-18 om 14.59.14.

Content Creatie

Tijd om de mouwen op te stropen en aan de slag te gaan.

Camera, licht, geluid... actie! We verzamelen al onze creatiekracht om prachtige content te maken, waarbij jouw merk centraal staat.

Content vormen
Klanten

Het hele pakket

Zorgeloos Zichtbaar

Laat je volledig ontzorgen en doorloop met ons alle stappen van kennismaking tot creatie. In 4 tot 6 weken doorlopen we alle sessies en ontwikkelen we complete op maat gemaakte contentstrategie inclusief planning, zodat we kunnen starten met de contentcreatie.

bottom of page