top of page

Ik schep niet graag op 

dat doen anderen voor me

Met trots presenteer ik

M'n pareltjes

van klanten

RXw08rnl_400x400.jpg

Mijn eerste radio-optreden was bij Linda. Ik wens iedereen die voor de eerste keer op de radio spreekt, of om een andere reden spanning ervaart bij een (radio)interview, Linda als interviewer toe. Bij Linda voel je je als gast direct op je gemak en vrij om op je eigen, authentieke wijze over jouw thema te spreken. De voorbereiding was kort maar effectief. Bij aankomst kreeg ik direct zin in het gesprek door het enthousiasme en de betrokkenheid van Linda bij het onderwerp. Door Linda's nieuwsgierigheid en professionaliteit zorgt ze ervoor dat haar gasten goed tot hun recht komen in haar programma. En dat is natuurlijk bijzonder prettig als gast. 

Danea Bodewes - Onderzoekster

Nieuwsgierigheid & Ondernemen

Brabant Water

Zakelijk vloggen

In de vorm van korte vlogs, max. 5 minuten, geef ik de volgers van BrabantWater een kijkje achter de schermen. Ik laat je zien hoe het water vanuit de grond bij jou thuis uit de kraan komt, geef een sfeerbeeld van evenementen en praat met jong en oud over water

Senze Talentlab

Contentstrategie

Senze TalentLab

Contentstrategie

Door middel van een maandelijkse contentplanning voor Linkedin, Facebook en Instagram, help ik TalentLab dagelijks zichtbaar te zijn op social media. Elke maand schieten we een verse beeldbank en schrijven ik per kanaal geschikte actuele, inspirerende en informerende teksten. 

Provincie Noord-Brabant 

Contentcreatie

Tijdens de Boune Backathon, georganiseerd door de Provincie Noord-Brabant en het PON, was ik verantwoordelijk voor de gehele contentcreatie. Door middel van een zakelijke vlog en fotografie heb ik 24 uur lang (jep, zo lang duur een hackathon) het gehele proces vastgelegd. In de zakelijke vlog hebben we verschillende elementen terug laten komen, zoals: sfeerbeelden, interviews met deelnemers en de organisatie en natuurlijk mijn eigen beleving van deze dag. 

Xella

Contentmarketing

Door het plaatsen van  consistente en waardevolle content op de social media kanalen, veranderen we volgers in fans. Op Facebook en LinkedIn geven we een kijkje achter de schermen, bespreken we de laatste nieuwtjes en trends en geven we relevante kennisupdates.

Resultaat

VluchtelingenWerk

VluchtelingenWerk

Conceptontwikkeling

In een 6 maanden lang onderzoeks- en conceptontwikkeling traject hebben we toegewerkt naar een oplossing om de gezondheid van Iritreese vluchtelingen te verbeteren. Door middel van diepte interviews met statushouders, grondige analyse, brainstormsessies en een conceptingtraject, hebben we drie innovatieve concepten neergezet.

Senze TalentLab

Senze TalentLab

Zakelijk vloggen

Onderdeel van de employer branding strategie van het Senze TalentLab zijn de zakelijke vlogs die ik maandelijks creëer om nieuwe talenten aan te trekken. 

In de vlogs ga ik op bezoek bij TalentLab'er die werkzaam zijn bij een van de partner gemeenten van Senze. 

Ik loop een dagje mee en laat alle kanten (de leuke en minder leuke) van het werk zien en praat met de TalentLab'ers over hun ervaringen, doelen en dromen.

Contact
Elke week een creatieve snack in je inbox? Meld je aan!

Bedankt voor de inzending!

MEDIQ_RGB_print.png
Clique_logo_desk.png
200px-Xella_Logo.svg_9.png
Logo-GGD-GHOR-logo.png
de-jong-verpakking.png
logo-vwn_2x.png
OPR-Logo-blauw-rgb-231x80-231x80.png
provincie-Noord-Brabant.png
brabant-water-logo.png
senze-logo-clean.png
Eigenwegwijs_Lean-Zwanenburg-portfolio_F
bottom of page