top of page

Conceptontwikkeling

Makers van toekomstbestendige organisaties door innovatie

Als je vast blijft houden aan de regels van gisteren om het spel van vandaag te spelen, heb je al verloren. Je zit vast. Hoe zorg je ervoor de je toekomstproof blijft? Wacht niet op verandering, wees de verandering. Je moet zorgen dat je goed wordt in het oplossen van nieuwe problemen. Dat is de belangrijkste kill van jouw werknemers en dus jouw organisatie. Creativiteit is de belangrijkste skill van de 21e eeuw. 

Het innovatieproces

Maak jezelf

toekomstproof

Dit is waar we goed in zijn

Onze Services

Linda Groenewegen- beeldbankje augustus-

Creatieve mindset

Wil jij gaan ondernemen en leven vanuit mogelijkheden en jouw creatieve superkracht aanboren, dan is het verstandig om te beginnen bij jouw mindset. In een traject van 5 weken help ik jou van vastdenken, naar flexdenken en van beperkingen naar mogelijkheden. Er gaat een wereld voor je open.

€549,-

The Wall of Ideas_edited.jpg

Conceptontwikkeling

Door middel van co-creatie pootje haken we problemen en verbeteren we producten en diensten. Lopen je tegen een uitdaging aan of heb je het gevoel dat er ruimte is voor verbetering, dan is het hoog tijd voor nieuwe creatieve input. Een goed idee is nog geen stevig concept. In 5 sessies helpen wij jou van probleem, via idee naar concept. 

Linda Groenewegen- beeldbankje augustus-

Innovatiekracht

Jouw bedrijf is niets meer dan de mensen die erin werken. Hoe creatiever jij de mensen maakt, hoe innovatiever het bedrijf wordt. Wij vergroten de innovatiekracht van teams en bouwen een gezonde cultuur waarin creativiteit wordt gestimuleerd. Door de innovatiekracht van elk individu te vergroten, helpen we bedrijven toekomstproof te blijven.

Klanten

Gratis

Opfriscursus Creatief Denken

Zit jouw team vast in denken en doen en kunnen ze wel een energieboost gebruiken? Verras ze met een opfriscursus creatief denken. In een energieke sessie van 30 minuten geef ik jouw team een frisse blik en zetten we de eerste stap richting denken in mogelijkheden. 

Strategiesessie

Heb jij het gevoel dat er iets moet verbeteren of wil jij een duidelijkere koers gaan varen, dan helpen wij jou overzicht te schepen in de chaos door een scherpe blauwdruk van jouw organisatie en doelen in kaart te brengen. We helpen jou terug te gaan naar de kern, zodat je vanuit daar verder kunt gaan groeien. Vanuit deze sessie kunnen we bepalen welke vervolgstappen nodig zijn voor optimaal succes. 

Branding Canvas | BMC Innovatie | Design Thinking

Brainstorm +

Je wilt innoveren, maar hebt geen idee waar je moet beginnen. Wij wel. In een uitgebreide brainstormsessie brengen we het belangrijkste vraagstuk boven tafel, gaan we aan de slag met creatieve technieken en vormen we uiteindelijk 3 conceptideeën waarmee de organisatie verder aan de slag kan gaan. Hulp nodig bij de conceptontwerp en -ontwikkeling? Wij helpen je graag verder op weg. 

Probleembepaling | Brainstorm | Conceptvorming

bottom of page